- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Маестро је исписао историју, узео МВП титулу и обећао Србији: Биће још медаља /видео/

© Фото : ФИБАСрбија баскет
Србија баскет - Sputnik Србија, 1920, 26.06.2022
Пратите нас
Дејан Мајсторовић изашао је пред новинаре огрнут српском заставом након што је наша репрезентација у баскету „3 на 3“ стигла до злата на Светском првенству у Белгији преко Литванаца, који су надиграни резултатом 21:16.
Српски народњаци у позадини и хит Наде Топчагић „Јутро је“, а Мајсторовић препоносан што је по поново на крову света. Захвалио се гласним навијчима у Белгији и поручио Србији да ће бити још медаља.

„Прво желим да честитам Литванцима играли су добро током целог турнира и заслужено су стигли до финала. Играли смо и ми сјајно, са одличном енергијом. Ово је пети пут да смо освојили Светско првенство, надам се да ћемо играти и даље овако и да ћемо освојити много медаља за нашу земљу. Хвала нашим навијачима, били су гласни и у полуфиналу против Белгије“.

Дејан, који носи надимак Маестро, открио је недавно да његов отац има свеску у коју записује сваки његов успех, па су новинари „вратили“ Мајсторовића на тај детаљ. Овога пута је открио да постоје и фотографије са сваког турнира.
„Просто је невероватно бити четири пута првак света. Имам исто тиула као Душан Булут и Савић. Када је отац почео да пише било је мало чудно за мене, али сада је феноменално, он има и слике са свих турнира где смо освајали медаље. Хвала свима, невероватно вече“, поручио је Дејан Мајсторовић, а онда је отишао да се весели са својим саиграчима.
Србија баскет - Sputnik Србија, 1920, 26.06.2022
СПОРТ
Мрак, а одзвања „Јутро је“: Србија је опет шампион света у баскету /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала