- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Минимални буџет Звезде и Партизана за следећу сезону – 7.500.000 евра

© Фото : КК ПартизанОстоја Мијаиловић
Остоја Мијаиловић - Sputnik Србија, 1920, 27.06.2022
Пратите нас
Кошаркашки клуб Партизан следеће сезоне играће у Евролиги, а то задовољство, кроз специјалну позивницу, морао је да плати 500.000 евра, открио је председник Остоја Мијаиловић. Такође, сада је јасно да ће и Црвена звезда и Партизан следеће сезоне имати на располагању најмање 7.500.000 евра.
Председник Партизана Мијаиловић говорио је о актуелним темама, а додао је и да ће црно-бели у сезони пред нама имати више чартер летова него раније.
„Повратком Обрадовића Партизан је показао своју намеру. Специјалну позивницу плаћамо 500.000 евра. Минимални буџет је 7,5 милиона евра. Када смо аплицирали за позивницу морали смо да имамо начин да остваримо буџет, неће бити једноставно сакупити паре. Биће много мечева у лигашком делу, играће се по три утакмице недељно, узимаћемо више чартер летова него раније. Очекујем већу подршку навијача, да купују карте и долазе на мечеве. Ако смо за све ове године, откако сам у клубу, решавали буџет, решићемо га и сада. Борићемо се да буде што већи - рекао је Мијаиловић за Максбет радио.
Јасно, овај део године резервисан је за појачања, траже се на све стране, а за сада је једино јасно да је Партизан раскинуо уговор са Родионом Куруцем.
„Пратимо кошаркашко тржиште сваки дан, имамо неколико имена, нећу сада о томе. Желимо да се појачамо, како бисмо остварили завидне резултате. Зна се и коме истичу уговори, не могу да кажем са ким ће да се настави сарадња. Истичу Радету Загорцу, Немањи Дангубићу, истекли су Матијасу Лесору и Даласу Муру. Раскинули смо уговор са Родионсом Куруцем. Имамо доста младу и перспективну екипу, ту су Јам Мадар, Балша Копривица, Тристан Вукчевић...“, рекао је Мијаиловић.
Видећемо какве ће екипе направити вечити ривали пред сезону у којој ће и једни и други учествовати у Евролиги.
Дејан Давидовац - Sputnik Србија, 1920, 26.06.2022
СПОРТ
Давидовац званично у ЦСКА из Москве!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала