- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Добри наговештаји: Ђоковић тренирао са Синером

© AP Photo / Kirsty WigglesworthНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2022
Пратите нас
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић тренирао је данас са Италијаном Јаником Синером, на помоћном терену комплекса Вимблдон у Лондону, и тако значајно умањио сумње да би због корона вируса могао да напусти турнир.
Са трећег гренд слема сезоне повукли су се Хрват Марин Чилић и Италијан Матео Беретини, који су били позитивни на ковид-19, а Новак Ђоковић и Рафаел Надал нашли су се у могућем проблему, јер су тренирали са њима.
Ђоковић је одбрану титуле у Лондону почео тријумфом над Корејцем Сунву Квоном (6:3, 3:6, 6:3, 6:4), а сутра у 14.30 на Централном терену играће у 2. колу против Танаси Кокинакиса из Аустралије.
Подсећања ради, Британски „Телегаф“ објавио је да је Хрват тренирао са Новаком, а у тексту се наводи и да се Вимблдон огласио поводом овог случаја.
„Пратимо упутства владе Велике Британије око изолације и потенцијалних инфекција ковидом“, поручили су раније из ПР службе Вимблдона.
Сада када знамо да је Новак тренирао са Синером можемо да закључимо да ће све бити у реду. Мада, какво „лудило“ влада на Вимблдону, не смемо ни у шта бити сигурни 100 одсто.
Такође, позитиван налаз корона вируса Матеа Беретинија могао би да буде потенцијални проблем за Рафаела Надала који је тренирао са Италијаном, а после тренинга се фотографисао и искористио прилику да поразговорају.
Шпанац и Италијан тренирали су заједно, а Беретини је у саопштењу навео да је осетио симптоме због чега се изоловао.
Видећемо како ће се цела ова ујдурма на Вимблдону завршити.
Рафаел Надал и Матео Беретини - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2022
СПОРТ
Драма у Лондону: После Новака и Надал у проблему
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала