- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

НФТ будућност модерног света или замка за инвестирање? | Технограм

CC0 / Pixabay / Рударење криптовалута
Рударење криптовалута - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2022
Пратите нас
Гост новог издања емисије „Технограм“ је Алекса Ђуровић, консултант за НФТ пројекте.
Дигитална имовина и криптовалуте омогућиле су да се на тржишту појаве и НФТ-ови што је скраћеница за ,,non fungible token” или незаменљив токен.
НФТ-ом се могу сматрати дигитална уметничка дела, фотографије, слике, награде у видео играма, а чија је вредност изражена у Етерум или Биткоин криптовалути. У читав нови систем инвестирања укључиле су се многе већ прослављене личности које креирају своје галерије и уметничка дела која се заснивају на НФТ технологији. Примена НФТ токенизације може се употребити и у купопродајним уговорима где би издавање токена била гаранција да је нешто у вашем власништву.
О НФТ-овима као новом виду инвестирања и о потенцијалним замкама и предностима оваквог система у емисији ,,Технограм” говори Алекса Ђуровић, експерт за НФТ пројекте.
НФТ будућност модерног света или замка за инвестирање? | Технограм
Технограм“ је емисија портала и радија Спутњик коју води Марко Николић. Теме се тичу нових технологија, иновација у различитим областима и успешних бизнис модела. Eмитује се сваког другог уторка у 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала