- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

После трочасовног прекида нормализовано напајање струјом у Београду

© Tanjug / MILOS MILIVOJEVICБеоградске улице
Београдске улице - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
Пратите нас
Због квара на новобеоградској трафостаници, која је у власништву ЈКП "Београдске електране", без струје је од 15 до 18 сати остао део корисника дистрибутивног система на Новом Београду, Чукарици и у централним градским општинама.
Без струје су у том периоду биле и поједине тролејбуске и трамвајске линије, због чега се у граду стварала велика саобраћајна гужва.
У прекиду су биле трамвајске и тролејбуске линије у делу Кнеза Милоша, Булевара Незнаног јунака, на Мостарској петљи, део Новог Београда у Блоку 28 и Пожешка улица на Бановом брду, преноси РТС.
На тим локацијама у прекиду су до касних послеподневних сати биле трамвајске линије 11, 12 и 13, тролејбуске линије 40 и 41, и линија Еко 1.
Око 18 часова снабдевање струјом је нормализовано прво у улици Кнеза Милоша.
Без струје је била и Пожешка улица на Бановом брду, где нису радили семафори и стварала се велика саобраћајна гужва, а полиција је регулисала саобраћај.
Из ЕДБ-а су саопштили да је због квара на трафостаници ТС 110/35 кВ ТЕ-ТО Нови Београд, која је у власништву ЈКП "Београдске електране", без напајања од 15.15 остао део корисника дистрибутивног система на Новом Београду, Чукарици и у централним градским општинама.
Дежурне екипе су одмах изашле на терен радећи на успостављању напајања преко алтернативних праваца.
На неколико минута до пребацивања на агрегате, без струје је био и део Клиничког центра.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала