- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Филип спреман за шоумена Кирјоса: Нека пљује, нека се глупира - гледам себе!

© AP Photo / Alberto PezzaliФилип Крајиновић, тенис, Лондон, Вимблдон
Филип Крајиновић, тенис, Лондон, Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
Пратите нас
Српски тенисер Филип Крајиновић одиграће меч другог кола на Вимблдону, не пре 13 часова и 30 минута, а ривал ће му бити темпераментни Ник Кирјос, који је имао свој шоу већ на старту турнира у Лондону.
Наиме, Аустралијанац који је познат као неко без длаке на језику и као неко са „кратким фитиљем“, овога пута је пљунуо у правцу навијача који га је вређао током меча првог кола са Полом Џабом и све су забележиле бројне камере.
Кирјос је додатно шокирао када је поручио да се не каје и да би опет учинио исто. Видео је све то и Филип Крајиновић, како се понаша и шта ради на терену Ник Кирјос, али га то уопште не дотиче.
После прве победе у каријери на Вимбодону, српски тенисер је силно мотивисан да настави да крчи пут у Лондону. Неће бити лако, Кирјос је фаворит, али...
„Не обраћам пажњу шта ради, то је његов стил, његов начин јер воли пажњу. Он је такав играч, имам велико поштовање према њему као играчу, опасан је и може да победи свакога. Ипак, ја гледам само себе, а шта ће он да ради и да ли ће да пљује, да ли ће да се глупира, то је њеогово. Нека ради шта му прија, ја то не волим да гледам на терену јер сам одгојен другачије. Миран сам и повучен, али свако има неке своје ствари које воли да ради“, поручио је Филип српским новинарима у Лондону после меча са Лехечком.
Крајиновић је преко Чеха Лехечке стигао до другог меча на теренима „Ол Ингланд клаба“ и спреман је за наредни изазов.
„Захтеван је био тај први меч. И физички и психолошки. Сада је на реду Кирјос. Сигурно ти не прија када се неко глупира и када те избацује из такта, али то је саставни део спорта и мораш да се носиш са тиме. БИћу спреман на то и знам шта ме чека“, јасан је Филип.
Новак Ђоковић, тенис, Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2022
СПОРТ
Хитро и са стилом – Новак силовито до трећег кола Вимблдона
Енди Мари на УС опену - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2022
СПОРТ
Британци тугују, Мареј испао са Вимблдона
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2022
СПОРТ
Није лако пронаћи му ману
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала