- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Индијка хтела да се извини брату, па му написала писмо дугачко 434 метра

CC0 / Pixabay / Белешке — илустрација
Белешке — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
Пратите нас
Жена по имену Кришнаприја са југа Индије написала је брату писмо дуго 434 метра на ролнама папира које су тешке више од пет килограма, у знак извињења што је заборавила да му пожели срећан Дан браће.
Њен млађи брат, 21-годишњи Кришнапрасад, био је повређен јер га је сестра заборавила на Дан браће, који се обележава 24. маја, па је прекинуо сваку комуникацију са њом и блокирао је на „Воцапу“.
Кришнаприја, која иначе ради као инжењер у јужној индијској држави Керала, одлучила је да писмом искаже љубав према брату који је био изненађен када је добио епско писмо тешко више од пет килограма.
„Заборавила сам да му пожелим срећан празник. Одбијао је моје позиве и блокирао ме на ‘Воцапу’. Зато сам одлучила да му напишем писмо. Почела сам да пишем на листовима величине А4, али убрзо сам схватила да ће то бити недовољно, јер сам имала много тога да му пренесем“, рекла је она локалним медијима.
Кришнаприја је стога одлучила да купи веће листове папира, али када је отишла на пијацу сазнала је да имају само ролне за рачуновође које су дуже од листова папира.
„Тако сам набавила 14 ролни. Требало ми је око 12 сати да завршим цело писмо“, додала је Кришнаприја која је од брата старија седам година.
„Старија сам, па ме поштује и мало ме се плаши као мајке или учитељице. Веома смо везани једно за друго и делимо веома пријатељски однос. Док смо одрастали, били смо као близанци, јер бисмо у посебним приликама у породици носили хаљине исте боје“, испричала је Индијка.
Брат је навео да је био повређен и разочаран што му сестра није честитала Дан браће.
„Звао сам је касније у току дана, али је била заузета послом и зато нисам дуго причао и прекинуо сам позив. Након тога, блокирао сам је на ‘Воцапу’. Мора да се осећала лоше због тога што се догодило и зато је написала писмо. Био сам веома срећан када сам га добио“, рекао је Кришнапрасад.
Кришнаприја верује да би ово могло бити најдуже писмо икада написано и зато се пријавила представницима Гинисове књиге рекорда, пренео је РТС.
Пецање – илустрација - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2022
ДРУШТВО
Рибар упецао „најружније створење на свету“ /фото/
Панчићева оморика име је добила по српском ботаничару Јосифу Панчићу који ју је открио на планини Тари 1875. године, код села Заовине. - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2022
СРБИЈА
Светски раритет са српске планине: У његовом генетском запису крије се тајна стара милионима година
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала