- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Можемо ли спречити Олују на Космету I Од четвртка до четвртка

Пратите нас
Одлуком о забрани српских регистарских таблица и личних карти после 30. септембра Приштина наговештава да спрема Олују за косметске Србе, упозорио је председник Александар Вучић. Да је напето на Косову показала је и прослава Видовдана а нису помогле ни помирљиве поруке патријарха Порфирија.
Црногорски премијер Дритан Абазовић боравио у првој званичној посети Београду, а све нијансе русофобије могле су се чути на НАТО самиту у Мадриду.
О овим и другим актуелним догађајима из протекле седмице у емисији “Од четвртка до четвртка” говори историчар Александар Растовић.
Питаћемо га хоће ли Приштина и Квинта чути Вучићеву “упозоравајућу молбу” да не дирају Србе на Северу. Може ли и како Србија да спречи косовску верзију Олује? Да ли је једини задатак европског посредника ЕУ постао да Србији испоставља уцене? Да ли је могуће ресетовање односа Београда и Подгорице? Какви су планови НАТО на Балкану и зашто баш Лондон шаље војне стручњаке у БиХ да се боре против утицаја Русије?
Можемо ли спречити Олују на Космету I Од четвртка до четвртка
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Тања Трикић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала