Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Пети пут на гласање у Великом Трновцу: Понављају се избори на једном бирачком месту

© Sputnik / Лола ЂорђевићИзбори у Србији
Избори у Србији - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
Пратите нас
У Великом Трновцу пети пут се понавља гласање на парламентарним изборима, који су одржани 3. априла.
Председник бирачког одбора Милован Алексић изјавио је за портал „Бујановачке“ да је бирачко место отворено неколико минута после 7 часова, а да је први гласач гласао у 7:10.
„Гласање се за сада одвија без проблема“, рекао је Алексић.
Одлуку о понављању избора у Великом Трновцу донела је прошле недеље Републичка изборна комисија на 77. седници. Именовала је и нови састав бирачког одбора на том гласачком месту како би се избори довели до краја.
Подсетимо, у Великом Трновцу, на гласачком месту број 6 у четвртак 23. јуна није одржано поновљено гласање за парламентарне изборе због несугласица међу члановима одбора, а касније је стигла и дојава о бомби.
На бирачком месту у Основној школи „Мухарем Кадриу“, парламентарни избори требало је да се одрже четврти пут, пошто је Управни суд усвојио жалбу Коалиције Албанаца Долине Шаипа Камберија на неправилности током изборног процеса 27. маја.
На том бирачком месту у Великом Трновцу код Бујановца право гласа има 1.089 грађана и од тог бирачког места зависи када ће бити проглашени резултати парламентарних избора.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала