„Америка треба да изађе из НАТО“: Порука представнице Џорџије у Конгресу

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Уђи у базу фотографијаАмерички председник и шеф НАТО – на дневном реду Русија, Ирак, Авганистан
Амерички председник и шеф НАТО – на дневном реду Русија, Ирак, Авганистан - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2022
Пратите нас
Сједињене Америчке Државе треба да изађу из НАТО уместо што шаљу Украјини милијарде долара пореских обвезника и ризикују нуклеарни рат, написала је представница Џорџије у Конгресу САД Марџори Тејлор Грин.
Украјина је „нови Ирак, умотан у малу слатку НАТО машницу, са нуклеарним поклоном унутра“, написала је Тејлор Грин, републиканка која је позната као ватрени присталица бившег председника Доналда Трампа и жесток критичар политике САД у вези са Украјином.
„Амерички народ не жели рат са Русијом, али НАТО и наше безумне вође нас увлаче у њега. Требало би да изађемo из НАТО“, написала је она на Твитеру.
Тејлор Грин, која је у Конгресу гласала против америчке помоћи Украјини, наводи да је слање оружја тој земљи „прокси рат“ против Русије, што амерички народ не жели.
„Мрвљење Украјине како би се борила против Русије је одвратно, могли су да буду савезник“, написала је Тејлор Грин.
Представница Џорџије у Конгресу навела је и низ проблема за које сматра да су много важнији америчком народу, као што су растућа инфлација, епидемија зависности од лекова или пораст криминала.
„Једини људи који желе конфликт са Русијом су они који зарађују од тога“, тврди она.
„Невладине организације, компаније које раде за војску, грантови, бизнис договори, чак и хуманитарна помоћ, политички консултанти... Рат је индустрија. Смртоносна профитабилна индустрија“, поручује Тејлор Грин и позива „ратне хушкаче који желе рат са Русијом“ „да у њега пошаљу своју децу, а нас оставе на миру“.
Америчка конгресменка Марџори Тејлор-Грин - Sputnik Србија, 1920, 20.05.2022
СВЕТ
Оштра критика из Конгреса САД: 40 милијарди долара за Украјину, а нема пара за америчке бебе /видео/
Амерички председник Џо Бајден испред болнице Волтер Рид - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
СВЕТ
„Невероватно срамотно“: Конгресмен САД тражи опозив Бајдена јер се – руковао са ваздухом /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала