- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Душан више није „Роналдо“ – већ „дуга деветка“ Јувентуса /видео/

© Tanjug / SpadaДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2022
Пратите нас
Душан Влаховић коначно је задужио број који највише воли, који је носио у Фиорентини и који му савршено пристаје – деветку! Одласком Алвара Морате остао је упражњен дрес са бројем девет, па је српски голгетер вратио Роналдову седмицу и од наредне сезоне на леђима ће носити нови број.
Када је у претходном прелазном року Влаховић стигао у Торино у трансферу вредном око 80 милиона европских новчаница, његов омиљени број био је заузет.
Експресно је пронађено компромисно решење, те је убојити Србин задужио седмицу коју је пре њега носио легендарни Кристијано Роналдо, који је из Јувентуса прешао у Манчестер јунајтеда.
И одменио је Душан на прави начин славног Португалца, био најбољи играч торинске „старе даме“ са његовом седмицом на леђима, али је сада дошло време да се то промени.
И то је моментално бивши голгетер Фиорентине и Партизана искористио. Након што је власник претходне деветке Алваро Мората постао слободан играч, Влаховић је одлучио да у наредноје сезони буде Јувентусова „дуга деветка“. И званично!
Био је он то и до сада, али је сада и број на дресу решен и савршено га описује – јер је он класичан нападач и подсећа на деветке какве су некада биле.
Српски репрезентативац је пре шест месеци стигао у Торино и иза њега је период адаптације, а постигао је девет голова уз две асистенције на 21 меч уза Јувентус.
ФИФА - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2022
СПОРТ
ФИФА олакшава посао судијама у Катару – нових 12 камера и сензор у лопти
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2022
СПОРТ
Легендарни Африканац је због Аршавина заволео Русију и планира одмор у Москви /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала