Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Курти опседнут освајањем севера Косова“: Петковић о срамном споту Самоопредељења /видео/

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICДиректор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић - Sputnik Србија, 1920, 03.07.2022
Пратите нас
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић, оценио је да је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти опседнут освајањем севера Косова и Метохије и да мора да снима спотове да у то убеди себе.
"Колико је Аљбин Курти опседнут освајањем севера Косова и Метохије, па мора да снима спотове да у то себе убеди?", написао је Петковић на Твитеру поводом објављивања спота Куртијевог Самоопредељења, у којем се тврди да су за време Куртијевог мандата на северу КиМ успостављени, како се наводи, "ред и закон".
Петковић истиче да су српске средине на КиМ за Куртија мисаона именица, а да ако му је лакше да живи у паралелној реалности, ту помоћи нема.
Покрет Самоопредељење објавио је спот у којем се тврди да је Самоопредељење успело да на северу КиМ, како је наведено, буде успостављен ред и закон.
Наводи се да српски референдум није дозвољен, као ни одржавање избора, да су затворени путеви за кријумчарење и лабораторије за производњу дроге.
Како преноси портал Коссев, у споту је север КиМ приказан искључиво као легло криминала, у који су убројани и рад српских институција, изградња насеља Сунчана долина и одржавање српских избора и референдума.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала