- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Воз Београд-Бар са 600 путника сатима био „заробљен“ у Бродареву /фото/

CC BY-SA 4.0 / Wikipedia/Orjen/Cropped photo / Железничка станица Бијело Поље на прузи Београд-Бар
Железничка станица Бијело Поље на прузи Београд-Бар - Sputnik Србија, 1920, 04.07.2022
Пратите нас
Међународни брзи воз Београд-Бар са око 600 путника стајао је у Бродареву око три сата због квара на локомотиви.
Путници воза због квара на мотору чекали су у Бродареву сатима, иако је композиција требало да стигне у Бар око 7.30, објавио је „Дан“.
Неизвесно је било колико ће се чекати на поправку, будући да је у питању међународни воз, за који је надлежна Србија све док не пређе границу.
© Facebook/Vozom Kroz Crnu Goru/PrintscreenВоз Београд-Бар покварен у Бродареву
Воз Београд-Бар покварен у Бродареву - Sputnik Србија, 1920, 04.07.2022
Воз Београд-Бар покварен у Бродареву
На Фејсбук страници „Возом кроз Црну Гору“ објављене су фотографије путника који су сунцобране и други плажни мобилијар који су понели на море искористили као спас од високих температура, а ни слутили нису да ће се сунчати у Бродареву.
Новости су објавиле да је друга локомотива из Ужица стигла у Бродарево око поднева и да је воз кренуо за Црну Гору. Након преласка границе, путници ће поново морати да чекају на промену локомотиве, пошто композицију преузимају "Жељезнице Црне Горе".
Из Србија воза је саопштено да је то предузеће предузело све активности како би воз што пре наставио даље, као и да су путници добили освежење.
Због високих спољашњих температура дошло је до техничког квара локомотива током путовања међународним вечерњим возом за Црну Гору, који је јуче кренуо из станице Земун за Бар у 19.58 часова, кажу у Србија возу.
Сви путници ће на основу приложене купљене возне карте моћи да изврше повраћај дела новчаних средстава у износу од 50 одсто.
Србија воз се извињава путницима на непријатности изазваној непредвиђеним околностима и захваљује на стрпљењу и разумевању, наведено је у саопштењу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала