- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Надал упире прстом и тражи кривца, али – шта је с Рафом? /видео/

© AFP 2023 / ERIC FEFERBERGТони и Рафаел Надал
Тони и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 06.07.2022
Пратите нас
Тони Надал, стриц и некадашњи тренер Рафаела Надала, прокоментарисао је дешавања из окршаја Ника Кирјоса и Стефаноса Циципаса, али је притом прескочио „силеџијски“ испад свог братанца у мечу са младим Лоренцом Сонегом.
Кирјоса су многи после меча са Циципасом оптужили да се понашао силеџијски, међутим, Тони сматра да је више крив Грк који је насео на провокације.
„Чињеница је да је Кирјос превише иритантан, провокативан и да лако може да доведе противнике до лудила. Међутим, врло сам био изненађен Циципасом и како није успео да се избори са датом ситуацијом“, прокоментарисао је Тони Надал у шпанским медијима.
„Јасно је да је Циципас деловао на своју штету у ситуацији која многима делује смешно. Чудно је да није успео да контролише емоције и нервозу“, додао је Тони.
Ипак, није се Надал сениор упуштао у коментарисање понашања свог рођака Рафаела, који је био врло силеџијски настројен према Сонегу на мечу осмине финала Вимблдона.
Инцидент између Надала и Сонега је дефинитивно један од најружнијих детаља са лондонског гренд слема.
Да ли је то био намеран покушај Надала да се искористи значајно искуство против мање искусног играча у кључном тренутку?
То само Рафа зна..
У сваком случају, ако је Кирјос оптужен за силеџијство против Циципаса, онда и Надал мора да буде посматран у тотално истој равни. Поштено.
Тениска лоптица - Sputnik Србија, 1920, 05.07.2022
СПОРТ
Незапамћени излив беса – тенисер лоптицом разбио камеру /видео/
Франциско Рођ - Sputnik Србија, 1920, 05.07.2022
СПОРТ
„Нећу да лажем – боље би било да Ђоковић изгуби“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала