- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Мит је да је Ђоковић лоша особа“ – италијански новинар пун речи хвале о Новаку

© AP Photo / Kirsty WigglesworthНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
Пратите нас
Млади италијански новинар Марио Бокарди, упркос томе што је Новак Ђоковић елиминисао његовог омиљеног тенисера Јаника Синера, имао је речи хвале за српског играча и његово понашање током Вимблдона.
Ђоковић је у великом дуелу са Синером успео да оствари победу у пет сетова, иако је изгубио прва два периода меча.
„Ђоковић је против Синера опет показао да је он играч код кога ништа није немогуће. И љубав коју добија од публике на Вимблдону ме уверава да је само мит да је он лоша особа и да је омражен. Начин на који он третира друге играче и њихове навијаче чини да мислим да је добра особа пуна добрих вредности, особа која је учинила тенис разлогом живљења и која чини да ствари буду упамћене још дуго година“, навео је Бокарди.
Он се потом осврнуо на медијске наводе о Ђоковићу.
„Медији не говоре истину увек и ја желим да кажем шта видим својим очима и због чега желим да се чује ово мишљење. И ја Новака сматрам истинским узором за одрасле, за младе и за децу. Он је особа која има храбрости да буде то што јесте, особа која верује у своје вредности и само могу да похвалим његову храброст и његову личност, по цену да настави да трпи увреде. Нико не може да ме натера да кажем нешто што не мислим“, истакао је Бокарди.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 06.07.2022
СПОРТ
Новак је опет исписао историју
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала