- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Балкан ври, али Србија сад сме да каже „нећу“ Западу | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Лола ЂорђевићПрипаднице Гарде са заставом Србије
Припаднице Гарде са заставом Србије - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
Пратите нас
Нећемо никога молити ни за шта, не пада нам на памет да разматрамо захтеве Европског парламента, гласи одговор Србије на резолуцију усвојену у том европском телу где се од ње тражи признавање Косова и санкције Русији ако хоће да настави у ЕУ.
Све то у тренутку кад ври у региону: протести у Македонији и усијање у Црној Гори уочи гласања Владе у Подгорици о Темељном уговору са СПЦ.
Зашто Европски парламент наступа према Србији никад агресивније па је на списку захтева и прекид војне сарадње са Русијом и гашење регионалног центра за ванредне ситуације у Нишу? Због чега РОСУ опет провоцира на северу? Зашто Виола фон Крамон верује да ће се дијалог Београда и Приштине завршити за две године? Прети ли бугаризација Македонаца? Зашто Мило Ђукановић позива да се не жури са склапањем Темељног уговора?
О овим али и другим актуелним питањима из протекле седмице у емисији Од четвртка до четвртка говори аналитичар Ђорђе Вукадиновић.
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Тања Трикић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Балкан ври, али Србија сад сме да каже „нећу“ Западу | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала