- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

После Недовића Звезди стиже још једно појачање из Грчке?

© Фото : КК Будућност/АБА лигаХасан Мартин
Хасан Мартин - Sputnik Србија, 1920, 08.07.2022
Пратите нас
Црвена звезда је већ обезбедила потпис Немање Недовића, а по свему судећи још једно појачање стићи ће међу црвено-беле из Грчке, само овога пута из Олимпијакоса. У питању је Хасан Мартин, кошаркаш који покрива центарске позиције, преноси Моцартспорт.
Мартину је 1. јула истекао уговор са Олимпијакосом, а шампион АБА лиге реаговао је брзо и ступио у контакт са његовим агентом.
Преговори трају и посао је близу реализације, па би Црвена звезда после Немање Недовића могла да добије још једно озбиљно појачање овога лета.
Атлета родом из Њујорка иза себе већ има искуство у регионалном такмичењу пошто је сезону 2019/20 провео у Будућности до прекида због пандемије вируса корона. Био је међу доминантнијим фигурама такмичења са 10,5 поена, 5,6 скокова и готово две блокаде у просеку.
У Еврокупу је те године бележио 13,6 поена, осам ухваћених лопти и безмало две украдене и блокиране лопте за просечни индекс корисности 19,4. То га је препоручило Олимпијакосу у који је стигао лета 2020. У Пиреју је провео две године где је постао освајач дупле круне и учесник Фајнал фора Евролиге у Београду.
Био би свакако појачање за унутрашњу линију црвено-белих.
Црвену звезду су овог лета напустили Нејт Волтерс, Остин Холинс, Дејан Давидовац, док статус Николе Калинића још није званично решен.
У Звезду је овог лета стигао Немања Недовић, а сва је прилика да ће и друго појачање Звезде доћи из Грчке.
Никола Калинић - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
СПОРТ
Шта је „тантео прав(ил)о“ - и како Валенсија „тргује“ Калинићем?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала