- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Човић: Хтели смо Пабла Ласа, звали смо Теа, Бобија, Бјелицу...

Небојша Човић у емисији Спутњик спорт: Миљанов корнер
Небојша Човић у емисији Спутњик спорт: Миљанов корнер - Sputnik Србија, 1920, 08.07.2022
Пратите нас
Ових дана дефинитивно је прилично бурно око КК Црвене звезде. На место тренера је стигао Владимир Јовановић, а чак су црвено-бели контактирали и Пабла Ласа. О свему томе је на Скупштини клуба говорио председник клуба Небојша Човић.
Да је Пабло Ласо, доскорашњи тренер Реал Мадрида у бољој здравственој ситуацији, сада би можда седео на клупи Звезде.
„Имали смо идеју да клупу преузме Пабло Ласо, када смо чули за расплет са Реал Мадридом. Када смо успоставили контакт, добили смо одговор да му здравствена ситуација не дозвољава да дође у Београд", рекао је Човић на скупштини клуба.
Одлазак Дејана Радоњића у Панатинаикос није био планиран.
„Нисмо очекивали да це отићи тренер (Дејан Радоњић), коме је уговор истицао 30. јуна. Због тога смо и издали саопштење након пет разговора током јуна, када смо претпоставили у ком правцу ће све то да оде. Није ово први пут да ради у Србији, пошто се појавила прича око кашњења у исплатама. Потом је кренула акција око проналаска новог тренера, увек је ризик са страним тренерима, пошто мора да буду редовне исплате."
Занимљиво је да је Звезда контактирала бројне српске велике и веома доказане играче.
„Што се тиче осталих појачања, контактирали смо Теа, Бобија, Бјелицу и Радуљицу. Теодосић има уговор са Виртусом, Бјелица се одлучио за Фенер, Боби још једну годину у НБА, а са Радуљицом ће бити још контаката, тренутно је недефинисана ситуација“.
Шта ће бити са Николом Калинићем?
„Још увек се надам да ће Калинић остати. Обавио сам пар разговора са њим, постоје шансе да продужи уговор, са појачаном понудом, која је можда јача и од Барселоне. Појавио се и Виртус, све би требало да буде готово кроз два-три дана", рекао је Човић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала