- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Песков: Путин је подсетио Запад и Кијев на то колики је потенцијал Русије

© Sputnik / Sergey Guneev / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин на церемонији уручивања државних награда у Кремљу
Председник Русије Владимир Путин на церемонији уручивања државних награда у Кремљу - Sputnik Србија, 1920, 08.07.2022
Пратите нас
Изјаве западних политичара о решавању кризе у Украјини на бојном пољу су апсурдне и само повећавају јад украјинског народа. Председник Русије је током састанка с лидерима партија Државне думе Русије просто подсетио на то да је потенцијал Русије толико велики да је само један његов део ангажован у Украјини, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков.
Председник Русије Владимир Путин је у четвртак, током састанка с лидерима партија заступљених у Државној думи Русије, рекао да Русија још ништа озбиљно није ни почела у Украјини.
„Нећу вас упућивати на Министарство одбране овога пута. То су заиста речи шефа државе, али он је само имао у виду изјаве које су могу чути у западним земљама, у Кијеву, о томе да ће, како кажу, Кијев бити на бојном пољу до победе. Путин је просто подсетио на то да су потенцијали потпуно неупоредви и да је потенцијал Русије толико велики на том плану да је само његов незнатни део сада ангажован у специјално војној операцији. И због тога су све те изјаве западњака буквално апсурдне, они просто повећавају јад украјинског народа. О томе је, такође, јуче говорио председник Путин“, рекао је Песков.
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 08.07.2022
РУСИЈА
Нека покушају да нас победе! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала