- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Измене у саобраћају на путевима у Србији због радова

© Sputnik / Радоје ПантовићРадови на путу
Радови на путу - Sputnik Србија, 1920, 09.07.2022
Пратите нас
Према информацијама „Путева Србије“, на ауто-путу Е-75, код петље Појате - Параћин до 15. јула због радова на реконструкцији коловоза, за саобраћај је затворена лева коловозна трака, у смеру Ниш - Београд, док се саобраћај одвија двосмерно десном коловозном траком, у смеру Београд - Ниш.
На деоници пута Кокин Брод - Прибојска Бања до 1. августа од 7 до 16 часова, најављени су радови на рехабилитацији коловоза, уз наизменично пропуштање возила.
На ауто-путу Е-75 најављено је преусмерење саобраћаја у зони старе наплатне рампе Бубањ Поток, због обезбеђења радова на спајању постојећег ауто-пута са новоизграђеним ауто-путем.
Из правца Ниша саобраћај се преусмерава на проширење старе наплатне рампе у дужини од 400 метара, а затим враћа у нормалан режим саобраћаја. Из правца Београда саобраћај се преусмерава на две саобраћајне траке на проширење старе наплатне рампе у дужини од 400 метара, а затим враћа у нормалан режим саобраћаја.
Овај режим саобраћаја задржаће се до отварања Крака 11 и преусмерења саобраћаја ка Нишу преко новоизграђених делова ауто-пута, што се очекује у року од 40 дана.
На деоници пута Ириг - Марадик, до 14.јула због радова на рехабилитацији пута, у току светлог дела дана, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорима и/или ручно по потреби, у дужини до 600 метара, док се током ноћи саобраћај одвија двосмерно на суженом делу коловоза.
На деоници Панчево - Баваниште, у дужини од девет километара, до 31. јула планирани су радови на рехабилитацији пута, саобраћај је регулисан знаковима привремене саобраћајне сигнализације и опреме, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала