- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Једва чекам вечити дерби“ – Белић представљен у Партизану

© Фото : ФК ПартизанКристијан Белић
Кристијан Белић - Sputnik Србија, 1920, 11.07.2022
Пратите нас
Партизан је добио појачање на средини терена, четворогодишњи уговор са црно-белима потписао је млади репрезентативац Србије Кристијан Белић.
Након Чукаричког, огласио се и Партизан који је саопштио да је Белић са црно-белима потписао уговор на четири године.
„Осећам се супер. Након првих контаката између клуба и мојих менаџера, брзо се све издешавало…“, рекао је Белић за сајт Партизана.
Овај 21-годишњи фудбалер је навео да је пратио Партизан прошле сезоне, посебно јер му је тренер био Саша Илић, и додао да од нових саиграча познаје Светозара Марковића и Николу Терзића.
„Надам се да ће ме сви прихватити добро“, додао је он.
Упитан коју утакмицу једва чека, Белић је одговорио да је то вечити дерби против Црвене звезде.
„Шта друго него највећу утакмица у Србији коју неки играч може да одигра. Посебно ми је драго што ћу га играти у дресу Партизана, ако Бог да“, рекао је он.
На питање шта навијачи црно-белих могу да очекују од њега, Белић је себе описао као агресивног играча који увек даје све од себе.
„Увек дајем 100 одсто на терену и ван њега и то је оно што могу да очекују од мене. Спреман сам, прошао сам припреме… Надам се да ће навијачи бити уз нас ове сезоне и бодрити нас“, рекао је нови фудбалер Партизана.
Белић се захвалио и свом бившем клубу Чукаричком.
„Желео бих да се захвалим свим људима у Чукаричком за предиван период проведен у овом клубу. Саиграчи су ме сјајно прихватили, хвала и тренерима, садашњим и бившим, доста сам напредовао на Бановом брду захваљујући свима њима. Такође, захваљујем се и Управи клуба која ми је изашла у сусрет и није правила никакве сметње да наставим каријеру у Партизану. Чукаричком желим много среће у овој сезони, да испуне све своје циљеве, пре свега да заблистају у Европи, почевши од меча у Луксембургу. Ови момци и стручни штаб имају квалитет за такве домете“, казао је Белић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала