- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Могу ли протести у Северној Македонији „експлодирати“ /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вести Радија Спутњик можете пратити и на фреквенцијама радија Новости (104,7 мегахерца) и Студија Б (105,4 мегахерца)
Данас у вестима:
Одбијање бошњачких странака за спровођење изборне реформе води ка централизацији Федерације БиХ и мајоризацији Хрвата, оцењују саговорници Спутњика.
Истражујемо: да ли ће протести у Северној Македонији, који су почели због тзв. „француског предлога“ у вези с кандидатуром те земље за чланство у Европској унији, ескалирати кад се о тој теми буде гласало у парламенту?
Кијев намерава да окупи милионску војску, како би повратио контролу над југом земље — над Херсонском и Запорошком области. Жестоке борбе воде се за Северск, интензивно се гранатира украјинска војска у Славјанску.
План Берлина да нађе замену руском гасу може бити осујећен због недовољног броја танкера у свету, па ће због кризе не само Немачка, већ и цела ЕУ бити приморана да преговара са Русијом, тврде експерти.
Новак Ђоковић освојио седми трофеј на Вимблдону, четврти узастопни, и уједно двадесет прву Гренд слем титулу у каријери. Вечерас у 20 сати испред Дома Народне скупштине у Београду заказан је свечани дочек шампиона.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала