- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Надал већ излечио повреду? Британци сумњају због фотографија са мора

© AP Photo / Kirsty WigglesworthРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 12.07.2022
Пратите нас
Рафаел Надал се после повлачења са Вимблдона упутио у Форментеру у Шпанији где на јахти одмара, али се и бави спортом упркос повреди. Шпанац је фотографисан како вози џет ски због чега британски „Скај“ изражава сумњу у његову повреду.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Рафаел Надал морао је да се повуче са Вимблдона услед пуцања стомачних мишића у дужини од седам милиметара.
Шпанац је доживео сличну повреду са којом је и Новак Ђоковић имао проблем претходне године на Аустралијан опену, али му је било теже да се носи са тим него српском асу.
Ипак, само пет дана након што се повукао са Вимблдона, Надал је возио џет ски и уживао на летовању због чега је британски „Скај“ изразио сумњу у озбиљност Рафине повреде.
Шпанац је после повлачења рекао да ће на трен моћи да изађе већ после седам дана, али да је случај озбиљан због чега мора да буде изузетно опрезан, а питање је колико је онда и вожња џет скијом безбедна по њега.
„Моћи ћу да играм, можда не сада, али за неких недељу дана ћу већ моћи да ударам лоптицу са основне линије. У неку руку то је позитивна ствар...Овај случај није као повреда стопала, овде морам да будем опрезан да се ствари не погоршају“, рекао је тада Надал.
Била повреда озбиљна или не, фотографије Надала са јахте и џет скија дефинитивно указују на то да ће се Шпанац убрзо вратити и да нема сумње да ће играти на предстојећем УС опену који се одржава од 29. августа до 11. септембра.
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 12.07.2022
СПОРТ
Надал се коначно огласио због Новака – речи Шпанца ни налик честиткама српског аса
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала