- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Колико ће се однос евра и долара одразити на Србију /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вести Радија Спутњик можете пратити и на фреквенцијама радија Новости (104,7 мегахерца) и Студија Б (105,4 мегахерца)
Данас у вестима:
Руска војска има одговор на планове украјинског Генералштаба о наводном блицкригу са милион војника на Херсонску и Запорошку област. Зеленски представио нацрт закона о посебном статусу Пољака у Украјини.
Изјавом да би популацију Русије требало би смањити на 50 милиона бивши председник Пољске Лех Валенса јасно дефинише тренутну позицију Запада према Русији, оцењују експерти.
На значајан пад вредности евра у односу на долар утиче више фактора — то је показатељ ширих проблема с којима се суочава европска привреда, а највећи део је настао зато што је Брисел прекинуо односе с Русијом, тврде стручњаци.
Народ окупљен на протестима против француског решења македонског питања не пристаје ни на какву трговину идентитетом — језик и историја црвене линије преко којих се не прелази. Може ли грудва незадовољства прећи у лавину?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала