- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Албанска мобилизација за Подгоричане – хулигани из Тетова долазе у Приштину

© AFP 2023 / GENT SHKULLAKUАлбански хулигани
Албански хулигани - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2022
Пратите нас
ФК Љапи, представаник такзованог Косова у квалификацијама за Лигу конференција, имаће ватрену подршку у четвртак у реваншу другог кола против Будућности из Подгорице. Наиме, навијачи македонске Шкендије из Тетова, најавили су масован долазак на утакмицу која се игра у Приштини.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Ради се о чувеним Балистима, навијачима албанске националности, који су пре неколико година привукли пажњу наше јавности током квалификационих окршаја за Лигу шампиона између Шкендије и Партизана.
Због чињенице да су играчи Љапија као и цео албански народ, наводно, били изложени увредама на првом мечу у Подгорици од стране „про-српске групе навијача Будућности“, Балисти из Тетова најављују долазак у великом броју.
Они су на друштвеним мрежама позвали и остале Албанце да дођу у што већем броју и направе ватрену добродошлицу „Варварима“ и играчима Будућности, као и паклену атмосферу на стадиону у Приштини.
„Идемо у Приштину да подржимо нашу браћу. Ништа није важније када су у питању албанска крв и нација. Путоваћемо приватним колима, а скуп је на стадиону у Тетову одакле крећемо заједно“, стоји у саопштењу Балиста.
Подсетимо, навијачи Будућности, популарни „Варвари“, одбацили су постојање самопроглашене државе Косово у најави утакмице између њиховог клуба и Љапија из Подујева.
На друштвеним мрежама је објављена мапа на којој је Косово и Метохија у саставу Србије, иако је званична државна политика Црне Горе другачија.
„Километре прелазимо, препреке све газимо, сви на гостовање“, наведено је у поруци навијача Будућности.
Меч између Љапија и Будућности игра се у четвртак од 20 часова у Приштини.
Варвари Будућност - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2022
СПОРТ
Подгоричани не признају лажну државу Косово /фото/
Миодраг Гроф Божовић - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2022
СПОРТ
„Издајници!“ – Гроф „загрмео“ због одлазака странаца из Русије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала