- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Санирана хаварија у Чачку, заустављено цурење гаса

© Sputnik / Лола ЂорђевићВатрогасци
Ватрогасци - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2022
Пратите нас
Екипе „Србијагасa“ санирале су хаварију која се догодила у Моравској улици у Чачку када је током извођења грађевинских радова пробијена главна гасоводна цев.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

На лицу места су били су и припадници ватрогасно-спасилачке службе, а из оближњих зграда су евакуисани станари.
„Прво смо чули сирене, а након тога и лупање на врата. Ватрогасци су нас упозорили да напољу цури гас и да одмах морамо да напустимо своје станове. Након кратког времена сам и осетила јак мирис гаса, од кога се тешко дише. Блокирали су целу улицу, а када смо изашли напоље видели смо да је пробијена цев из које гас шикља. Како су нам рекли, морају на главном вентилу да затворе гас за цео наш блок како би он до краја исцурео а затим се и квар санирао. Плашимо се да цигару запалимо, јер је гас свуда око нас“, казали су за РИНУ, станари Моравске улице.
Саобраћај је у том делу Чачка био заустављен, а на месту где је пукла цев ником сем надлежнима није био дозвољен приступ, пренео је „Блиц“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала