- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Подгоричани истакли паролу – Албанци их неће у Приштини /фото/

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2022
Пратите нас
Уочи фудбалске утакмице у оквиру Лиге конференција између Будућности и Лапија из тзв. Косова, навијачи црногорског клуба развили су транспарент „Идем преко земље Србије“, а њима највероватније због тога неће бити дозвољен улазак на територију тзв. Косова.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

После првог меча Лиге Конференције између Будућност и Лапија, Црногорцима је поручено да их неће сачекати топла добродошлица.
Како су пренеле црногорске „Вијести“ због парола на претходном мечу, навијачима Будућности неће бити дозвољен улазак на територију тзв. Косова.
Уочи друге утакмице првог кола која почиње у 20 часова, навијачи црногорског клуба развили су транспарент „Идем преко земље Србије“, а на друштвеним мрежама објављивали су мапу на којој су Косово и Метохија саставни део Србије.
То је наљутило тамошње власти који су имали жесток одговор.
„Позивамо мобилизацију целог албанског народа, не само навијача Лапија. Управа клуба одлучила је да улазнице за реванш продаје по приступачним ценама да би стадион био пун. Желимо да одговоримо свима онима који су у Подгорици показали мржњу не само према нама, него према целом албанском народу“, наводи се у саопштењу Лапија.
Дејан Јовељић - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2022
СПОРТ
Лос Анђелес ће морати да научи српски /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала