Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Сутра на консултацијама код Вучића СВМ, Заветници и Двери

© Tanjug / STRAHINJA ACIMOVICПредседник Србије Александар Вучић
Председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2022
Пратите нас
Председник Александар Вучић наставиће сутра разговоре са представницима изборних листа, које ће имати посланике у будућем сазиву парламента, у оквиру консултација о кандидату за председника нове владе.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

На Андрићев венац сутра ће на консултације доћи представници Савеза војвођанских Мађара, Заветника и листе „Патриотски блок за обнову Краљевине Србије“.
Вучић ће са представницима листе „Савез војвођанских Мађара - Иштван Пастор“ разговарати у 10.30, након тога са представницима Српске странке Заветници у 11.30, док ће у 12.45 уследили разговор са коалицијом „Патриотски блок“, коју чине Двери и ПОКС који предводи Жика Гојковић, најавила је прес служба председника Републике, преноси Танјуг.
Председник Вучић данас је одржао консултације са представницима мањинских листа - Коалиције Албанаца долине, „Заједно за Војводину“ и „Муфтијин аманет“, док је СДА Санџака одбила позив за данашњи разговор.
Александар Вучић почео консултације о мандатару - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2022
СРБИЈА
Вучић почео консултације о мандатару разговорима са мањинским странкама
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала