Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Чека се обдукција тела Србина убијеног у Шпанији: У пуцњави рањен и Босанац, познато његово стање

© AFP 2023 / Josep LAGOШпанска полиција у Барселони 17.08.2017.
Шпанска полиција у Барселони 17.08.2017. - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2022
Пратите нас
У болници у Гранади чека се на обдукцију тела српског држављанина, који је убијен у пуцњави у овом шпанском граду. Рањен је и држављанин Босне и Херцеговине (41), који се тренутно налази на одељењу интензивне неге и његов живот није у опасности.
Истрагу је, како наводе, преузела Цивилна гарда.
Босанац је задобио рану у пределу стомака и иако су лекари одељења за неуротрауматологију синоћ успели да је стабилизују, данас је и даље помно прате.
Извори из болнице кажу за шпански портал Идеал да његов живот није у опасности. Рањени Босанац пребачен је синоћ око 19 сати хеликоптером у болницу са паркинга, где је претходно дошло до пуцњаве.
„У пуцњави је једна особа убијена а друга је рањена, на паркингу код бране Рулес, у близини општине Оргива. Цивилна гарда покушава да лоцира нападаче, који су успели да побегну“, наводи портал и додаје да би држављанин Босне и Херцеговине требало да буде оперисан, преноси портал Идеал.
Према њиховим тврдњама, убијен држављанину Србије није било помоћи, јер су лекари који су дошли на лице места могли само да констатују смрт и више прострелних рана на телу.

„Све се догодило неколико синоћ, минута пре 19 сати. Хитна помоћ је тада примили позив о пуцњави у којој има тешко повређених. Медицински хеликоптер је одмах дошао на лице места, као и Цивилна гарда, која за сада не искључује могућност да је мотив ликвидације трговина дрогом“, открили су извори шпанског портала.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала