- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Одговор на покушај Кијева да нападне Кримски мост биће разоран

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Уђи у базу фотографијаПротивваздушни ракетни системи С-400 "Тријумф" на положајима у Севастопољу
Противваздушни ракетни системи С-400 Тријумф на положајима у Севастопољу  - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2022
Пратите нас
Покушај напада на Кримски мост вратиће се кијевском режиму као узвратни разорни удар, после којег неће моћи да се опораве, изјавио је посланик Државне думе са Крима Михаил Шеремет.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Покушај украјинских неонациста да нападну Кримски мост ће резултирати разорним ударом на центре за доношење одлука у Кијеву, војне инфраструктуре и логистичке канале за испоруке оружја. За своју провокацију кијевски режим ће добити такав одговор да више неће моћи да се опорави“, рекао је Шеремет за Спутњик.

Према његовим речима, Кримски мост и инфраструктура Крима су поуздано заштићени.
Одговорност за провокацију према Криму такође ће сносити и Сједињене Америчке Државе, које испоручују смртоносно оружје Украјини. Русија се неће устручавати са својим непријатељима ако Сједињене Америчке Државе одлуче да се придруже њиховим редовима. Имамо могућност да поставимо на своје место америчке власти које су прешле све дозвољене границе. Позивамо амерички народ да својој земљи поврати цивилизован имиџ и протера Бајденов режим који тежи да цео свет утопи у крви“, нагласио је посланик Думе.
У суботу је портпарол главне обавештајне управе украјинског Министарства одбране Вадим Скибицки изјавио да би Кијев могао да употреби америчке ракете за напад на Крим. Са своје стране, саветник шефа кабинета украјинског председника Алексеј Арестович рекао је да би Украјина могла да нападне Кримски мост „чим се појави прва техничка могућност“.
Кримски мост - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2022
РУСИЈА
Руски сенатор о претњама за напад на Крим: Демилитаризација потребна у целој Украјини
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала