- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Олга после пораза у финалу: Била је дивна недеља!

© Фото : Screenshot/EurosportОлга Даниловић
Олга Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2022
Пратите нас
Српска тенисерка Олга Даниловић честитала је Хрватици Петри Мартић на победи на ВТА турниру у Лозани. Мартићева је у финалу победила Даниловићеву 6:4, 6:2 и тако спречила Олгу да после титуле у дублу упише и ону у синглу.
Није Олгу на овом мечу служио форхенд и то је оно што ју је можда коштало бољег резултата у финалу. У другом сету је тај форхенд баш правио проблеме и због њега је претрпела брејк у петом гему (2:3) који јој је трасирао пут у пораз.
После дуела Даниловићева честитала је Хрватици на тријумфу.
„Петра је одиграла одличан меч. Желим да се захвалим мом тиму што је био уз мене током ове недеље. Одиграла сам много тешких мечева. Била је дивна недеља, а ја из Лозане носим много дивних успомена. Хвала свима, хвала навијачима који сте долазили сваки дан да нас гледате. Видимо се следеће године", изјавила је српска тенисерка по завршетку меча.
Даниловићева је освојила титулу у дублу у пару са Францускињом Кристином Младеновић, пошто су им меч финала предале Норвежанка Улрике Еикери и Тамара Зиданшек из Словеније.
Свакако ће Олги овај турнир бити важан за даљи ток каријере јер је видела да може да стигне до самих завршница турнира на којима наступа.
Зато и јесте задовољна упркос поразу.
Олга Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2022
СПОРТ
Олга Даниловић без сингл титуле у Лозани
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала