- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Пожари широм Црне Горе, у пљеваљском селу изгорјела кућа

© Фото : PV informer, sajt Opštine PljevljaГори кућа у Пљевљима
Гори кућа у Пљевљима - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2022
Пратите нас
У пљеваљском селу Страхов до – Брекиња у мјесној заједници Потковач у пожару је изгорјела кућа и штала. Пожар је захватио шталу, да би се затим проширио и на кућу. Интервенцијом ватрогасаца и мјештана спријечено је ширење пожара на друге стамбене и помоћне објекте.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

У пожару није било повријеђених лица али је једној старијој мјештанки позлило, па је упућен позив за интервенцију здравственим радницима из пљеваљске Хитне медицинске помоћи, јавља ПВ информер, портал Општине Пљевља.
Хеликоптер Војске Црне Горе стигао је у Херцег Нови гдје је почео гашење пожара који је јуче избио у мјесту Кабао, изнад насеља Зеленика. Ватра се од јутрос ширила, потпомогнута вјетром, а у међувремену се активирао и пожар у Жвињама. Командир Службе заштите и спашавања Херцег Нови Златко Ћировић казао је медијима да нијесу угрожене куће, али да све зависи од вјетра. Како је рекао, пожар се брзо спушта према приступачном терену, а ватрогасци заузимају положај за гашење.
Пожар на неприступачном терену планине Војник у Црној Гори активан је трећи дан, а гасе га никшићки ватрогасци-спасиоци, уз помоћ мјештана, а данас је гасио и хеликоптер Војске Црне Горе.
Велики шумски пожар на југу Француске - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2022
СВЕТ
Шумски пожари пустоше Медитеран – евакуација људи у Португалији, Шпанији и Грчкој /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала