- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Стиже нови врели талас, РХМЗ издао три упозорења

© AP Photo / Manu FernandezЕкстремне врућине у Шпанији
Екстремне врућине у Шпанији - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2022
Пратите нас
Републички хидрометеоролошки завод објавио је истовремено три упозорења на свом сајту., У првом с е наводи да ће од среде до петка на подручју Србије бити веома топло са максималним температурама од 34 до 37 степени, а за викенд и почетком наредне седмице још топлије са температурама од 37 до 40 степени.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

РХМЗ упозорава и да ће од среде до петка на подручју Београда бити веома топло са максималном температуром од 34 до 36 степени, а за викенд и почетком наредне седмице још топлије са температуром око 38 степени.
Издато је и и хидролошко упозорење у ком се наводида ће се на Сави код Сремске Митровице и Шапца водостаји наредних дана кретати испод ниских пловидбених нивоа.
На Јадру, Колубари са притокама, Млави, Лугомиру, Јабланици и Старом Бегеју протицаји су се приближили минималним средње месечним вредностима 95 постотне обезбеђености (биолошком минимуму), додаје се.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала