- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Русија оплакује шампиона – петоструки првак света настрадао у паду хеликоптера

© Sputnik / Наталья ГоршковаИгор Малиновски
Игор Малиновски - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2022
Пратите нас
Руски спорт оплакује губитак петоструког светског јуниорског шампиона у биатлону Игора Малиновског (25) након што се хеликоптер којим је управљао срушио на крајњем истоку Kамчатке.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Малиновски је наводно водио два путника на приватни излет у хеликоптеру марке „Робинсон“ када се у суботу догодила трагедија.
Сва три путника су погинула у несрећи. Према речима званичника у Министарству за ванредне ситуације, група је летела рутом која води ка вулкану Узон у близини села Милково.
Несталу летелицу пронашао је спасилачки хеликоптер 17. јула по подне, 13 километара од вулкана Узон. Нажалост, нико није преживео несрећу – саопштено је из Министарства за ванредне ситуације,а пренела је РИА.
Британски „Дејли мејл“ наводи да су два богата Руса (од којих је један Сергеј Kолесњак, извршни директор компаније за мобилну телефонију „Теле22") и бивша звезда биатлона погинули у паду хеликоптера, а након тога су их медведи одвукли и изгризли.
Полуострво Kамчатка густо је насељено смеђим медведима, а процењује се да у том региону живи од 10.000 до 14.000 ових животиња.
Јан Непомњашћи - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2022
СПОРТ
„Избегавање Руса ће изазвати хаос“
Руски шахиста Андреј Есипенко, лево, после победе над Магнусом Карлсеном, десно - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2022
СПОРТ
Шампион абдицирао – не жели дуел са Русом!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала