- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Западу куца на врата руска зима, на истоку збијају редове | Свет са Спутњиком

CC BY 2.0 / Flickr/m-louis .® / Радијатор
Радијатор - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2022
Пратите нас
Истовремена криза премијера у Великој Британији и Италији отворила је питање да ли је стабилност западних влада угрожена због украјинске кризе и онога што те земље тек могу да очекују на зиму. Са друге стране, Русија, Иран и Турска стварају до сада незабележено партнерство.
Зашто су двојица премијера поднела оставке и зашто су и даље на својим функцијама? Који је разлог избегавања избора у Италији и Великој Британији? Због чега западна штампа пише да би пад Марија Драгија био поклон за Владимира Путина? Да ли ће чланице Европске уније које су се у украјинском сукобу уз САД определиле за антируску политику признати да су направиле грешку, јер ће тек трпети економску и политичку штету? Чека ли европске земље руска зима? Како ће централа ЕУ, односно Вашингтон реаговати на до сада незбележену сарадњу Русије и Ирана?
О свим овим питањима у емисији „Свет са Сутњиком” говоре адвокат Горан Петронијевић и новинар Жарко Ракић.
Емисију уређује и води Наташа Милосављевић.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Емитује се средом од 17.00.
Западу куца на врата руска зима, на истоку збијају редове | Свет са Спутњиком
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала