- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нема одмора за новог Звездиног „пит-була“ /видео/

© AFP 2023 / JASON MILLERЏон Холанд
Џон Холанд - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2022
Пратите нас
Џон Холанд, кошаркаш који је недавно потписао уговор са Црвеном звездом, за нову сезону припрема се играјући „стару“ – и то у екипи Каридурос Фахардо у родном Порторику, где је у току завршница такмичарске године.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Екипа Фахарда је за доигравање ангажовала Холанда који је пре неколико недеља прешао из турске Бурсе у Црвену звезду.
Иако делује чудно, својеврсна је пракса да екипе из Порторика „повлаче“ своје играче из иностранства за завршницу домаћег првенства како би се појачао квалитет.
И у томе успевају, екипа Каридуроса у борби за полуфинале игра против Леонеса де Понсе и у серији је 3-3, тако да ће мајсторица одлучити победника.
У шест одиграних утакмица Холанд је био међу запаженијим играчима, просечно је на терену проводио више од 30 минута, а на три утакмице је уписао 20 или више поена.
Момак који је побрао симпатије кошаркашке публике после изјаве док је играо у дресу турске Бурсе да је његова екипа пуна „пит-булова“, има 33 године и требало би у наредној сезони да буде један од ослонаца Црвене звезде.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала