- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Код Нишлија аларм за буђење, а код Београђана – „упозорење“ /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2022
Пратите нас
Фудбалери нишког Радничког и београдског Чукаричког су имали премијерне наступе у квалификацијама за Лигу конференција, али се са гостовања враћају са различитим емоцијама.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Нишлије су одиграле нерешено на Малти (2:2) против Гзире, што се не може сматрати повољним резултатом јер два постигнута гола на гостовању више немају снагу „гола у гостима“, што упозорава пред реванш у Нишу.
„Могли смо да дамо још један или два гола, а онда смо од контролисане утакмице по ко зна који пут сами себи дали голове. Такви киксеви су нестварни. Били смо бољи, али морамо озбиљно да се припремимо за реванш“, рекао је тренер Радничког Томислав Сивић.
Четири гола у мрежи луксембуршког Расинг Униона и један примљени дају оптимизам Чукаричком пред реванш у Београду, али тренер Душан Керкез упозорава да еуфорије не сме бити.
„Играчи су ме добро упознали за ово време, ко год се опусти неће се добро провести. Ако хоће да напредују сваки дан морају да буду на стопроцентним могућностима. Старији морају да буду пример млађима, немамо времена да се опустимо. Радују ме голови, али се на свакој утакмици дешава да не будемо у фокусу, али видим да се грешке смањују“, истакао је Керкез.
Реванш мечеви су на програму наредног четвртка.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2022
СПОРТ
Чукарички убедљив у Луксембургу, реми Радничког на Малти
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала