Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

У Нишу отворена изложба фотографија „Русија најлепша земља“

© Фото : Уступљено СпутњикуOтварање изложбе фотографија „Русија најлепша земља“
Oтварање изложбе фотографија „Русија најлепша земља“ - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2022
Пратите нас
Изложба фотографија „Русија најлепша земља“ свечано је отворена у четвртак у здању Официрског дома у Нишу, у организацији Центра Руског географског друштва у Србији, Друштва српско-руског пријатељства, Руских сународника „Наисус“ и управе Града Ниша.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Свечаности су присуствовали представници амбасаде Руске федерације у Србији, Руско-српског хуманитарног центра у Нишу, српско-руских организација и удружења, Евро-азијског форума и других.
Са 100 приказаних фотографија ова изложба је до сада највећа коју је Центар до сада организовао, а уједно је и најава за главну изложбу почетком августа у Београду, на Савском шеталишту на Калемегдану, са 15 стенди(постамената) и 45 фотографија.
До краја прошле 2021. године Центра Руског географског друштва је организовао чак 57 изложби са 1000 изложбених дана, а ова година је проглашена годином изложби са циљем да се одржи најмање 20 појединачних изложби са око 300 изложбених дана.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала