- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Незадовољни политиком САД и ЕУ се удружују /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
У Истанбулу потписан документ о извозу украјинског жита. Снаге Кијева наставиле гранатирање Донбаса из америчких ракетних система "химарс" -- руска војска саопштила да је уништила четири таква система од почетка месеца. Москва проширила списак непријатељских држава, међу којима су се нашле и земље из нашег региона.
Европска унија и Сједињење Државе формирале су антируски блок, Русија сада прави сопствену коалицију од земаља незадовољних политиком Вашингтона и Брисела, кажу експерти после Путинове посете Ирану.
Приштина сматра да заштита Кфора више није потребна манастиру Високи Дечани, али монаси тврде другачије - и подсећају на недавне нападе. Да ли је то покушај да се скрене пажња са повраћаја одузете земље српском манастиру?
Србија у Египат, али и у друге државе, поред модернизованог тенка М84 може да извози и ракетне системе, муницију и оклопна возила, оцењују војни стручњаци.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала