- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Откривено како је српска „левица“ опчинила лондонске „чекићаре“ /видео/

© AP Photo / Matthias SchraderФилип Костић
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2022
Пратите нас
Невероватно је деловала прича да је Ајнтрахт из Франкфурта посегнуо за „преваром“ у разговорима са италијанским Лацијом о трансферу Филипа Костића – невероватно је и освајање трофеја у Лиги Европе за немачки клуб у наредној сезони, а још више од тога је начин на који енглеска јавност најављује прелазак српског фудбалера у лондонски Вест Хем.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Током лета није било нити помена да би Костић могао у Лондон, говорило се највише о Јувентусу, а Лацио је изгледа одлучио да више не покушава да електронском поштом контактира са Ајнтрахтом.
Управо је из Италије стигла вест да је левоноги бомбардер на радару Вест Хема, популарних „чекићара“ и да је понуда послата, као и да се очекује да посао буде завршен, али док није готово – није готово.
Ипак, енглеска јавност „улази у причу“ и то веома полако, са практично никаквим предзнањем о Костићу, о чему сведочи и образлагање коментатора Скај спорта, сведено на најједноставнији ниво.
„Може да буде леви бек, левокрилни бек...“, објашњавао је Марк Мекадам.
За енглеску јавност је вероватно то новост, коментатор је све добро објаснио, а додао је и како је уопште Костић стигао на радар Вест Хема.
„Менаџер Дејвид Мојс га добро познаје, Вест Хем је играо против Ајнтрахта у полуфиналу Лиге Европе и Костић је као леви бек или левокрилни бек, провео 45 минута шпартајући управо поред клубе Вест Хема и Мојса. Због тога, он добро зна шта Костић може да понуди“, истакао је Мекадам.
Костић има 29 година, у Ајнтрахту је већ три године, уговор му истиче наредног лета, а тренутна тржишна вредност је око 25 милиона евра.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала