- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Сладак посао: Једеш и оцењујеш слаткише, а примаш годишње 100.000 долара

CC0 / Pixabay / Слаткиши — илустрација
Слаткиши — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2022
Пратите нас
Волите слаткише? Желите да их једете професионално? Ако је одговор на оба питања потврдан, можда бисте савршено одговарали за нову позицију шефа „Кенди фанхауса“.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Особа изабрана за посао вођења стратегије компаније за слаткише и надгледање нове аквизиције слаткиша биће плаћена 100.000 долара годишње, односно око 11,5 милиона динара, пише портал Бизлајф.
Међу обавезама ове позиције је одлучивање које посластице ћете одобрити као шеф. Иако се ова компанија налази у Онтарију у Канади, новозапослени у "Кендију" ће моћи да ради од куће.
Будући да љубитељи слаткиша долазе из различитих средина и да су другачијег узраста, посао шефа за слаткише је отворен за свакога ко има најмање пет година и живи у Северној Америци. Како се наводи, чак и деца могу кући да донесу шестоцифрену плату радећи за ову компанију.
„Овде у „Кенди фанхаусу“ сви се бавимо забавом. А ко је бољи да постави нашу стратегију од некога ко је прави фанатик за слаткише”, рекао је извршни директор компаније Џамал Хејази, који је одушевљен због свих авантура са слаткишима које су планирали.
Поред „истанчаног укуса“ за слаткиш, ​​кандидати треба да поседују одређене особине. Потребно је да буду „храбри, креативни, рођени лидери, спремни да испробају нове ствари и вољни да дају своје искрено мишљење о свим слаткишима које пробају“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала