- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Да ли ће бошњачка политичка елита прихватити све Шмитове одлуке? /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Вечерас у вестима:
Посета руског шефа дипломатије Сергеја Лаврова Африци има наглашени пријатељски карактер и представља потврду дубоке емотивне, али и економске повезаности Москве и афричких држава, оцењују стручњаци.
Сугестија америчког амбасадора Кристофера Хила да би Влада Србије требало да буде прозападна, не само да је мешање у унутрашње ствари земље, већ и признање да САД доживљавају Србију као окупирану земљу, кажу аналитичари.
Из Москве поручују да „Прехрамбени споразум“ не спречава Русију да настави специјалну операцију у Украјини. „Гаспром“ смањује испоруке гаса „Северним током“ на 20 одсто капацитета.
Такозвани високи представник у Босни и Херцеговини се спрема да наметне изборне промене. Да ли ће бошњачка политичка елита прихватити све Шмитове одлуке?
Саобраћајни колапси на аеродромима у Европи и Сједињеним Државама. Због високих цена карата и мањка летачког особља, повратак железници изгледа као реална опција, оцењују стручњаци.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала