- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Рекли су ми да се можда нећу пробудити“ – момак из Бихаћа се нашао у смртној опасности /видео/

© Фото : АБА лига / Цедевита / Марин СушићЏанан Муса
Џанан Муса - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
Пратите нас
Наизглед дуел који личи на сваки други, контакт каквих има много током кошаркашке утакмице могао је 23-годишњег босанскохерцеговачког играча Џанана Мусу да кошта и живота, али је брзом реакцијом доктора успео да превазиђе највећу животну борбу.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Муса је играјући за шпански Бреоган у априлу ове године доживео тешку повреду душника, иако у први мах ништа није изгледало толико озбиљно.
„Одиграо сам целу утакмицу, доктор из екипе је сматрао да није опасно, али се после читања анализа вратила екипа од петорице доктора. Један од њих ми је рекао да је све у реду, али да се можда нећу пробудити ако ме пусте да одем кући“.
За десет минута момак из Бихаћа је био на операционом столу.
„Показали су ми снимак, рекли су ми да дишем са буквално два посто капацитета, да се душник у сваком моменту може затворити и да ми неће бити спаса. Мислио сам да се нећу извући, послао сам и опроштајне поруке саиграчима. Мислио сам да се нећу извући“.
Пробудио се на интензивној нези, међу људима са великим проблемима, за шта наводи да му је било веома морбидно и да је био близу сценарија да буде интубиран на више месеци.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала