- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Трамп упозорио САД: Прети нам судбина Совјетског Савеза/видео/

© AP Photo / Delcia LopezАмерички председник Доналд Трамп
Амерички председник Доналд Трамп - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
Пратите нас
Главна претња Сједињеним Америчким Државама долази изнутра, због чега земља може да понови судбину СССР-а, Венецуеле или Кубе, изјавио је бивши председник САД Доналд Трамп приликом излагања у Вашингтону.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Према његовим речима, у Сједињеним Америчким Државама се нагомилало много проблема, међу којима и пораст криминала, корупција у образовном систему, бирократија, висока инфлација и прилив миграната. Трамп је обећао да ће наставити политичку активност, без обзира на напоре корумпираног државног апарата да га у томе спречи.
„Ако се ја овим не будем бавио, наша нација ће бити осуђена на то да постане још једна Венецуела или Совјетски Савез. Крећемо се у том правцу или ка томе да се претворимо у Кубу великих размера“, рекао је Трамп.
Излагање на форуму у Вашингтону је прва појава бившег председника САД у главном граду Америке након председничког мандата. Он је и раније критиковао рад администрације Џозефа Бајдена. Између осталог, Трамп је рекао да је политика према Украјини лудост и изјавио да она може да доведе до рата светских размера.
Амерички председник Доналд Трамп - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2022
СВЕТ
Трамп: Верујем да ћу победити ако се кандидујем 2024.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала