- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Шта се крије иза новог потеза Шмита /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Цена руског гаса за Србију није поклон него резултат билатералне сарадње и чињенице да се она наставља, каже у ексклузивном интервјуу за Спутњик руски амбасадор Александар Боцан Харченко.
Руска авијација уништила украјински систем С-300 код Краматорска. Оружане снаге Украјине напале су Доњецк касетним гранатама, које су напуњене забрањеним противпешадијским минама.
У протеклих десет година Србија је ојачала међународни положај, потврдила своју војну неутралност и остала независна, каже дипломата Зоран Миливојевић коментаришући деценију СНС-а на власти.
Зашто је такозвани високи представник међународне заједнице Кристијан Шмит одустао од наметања политичког дела изборних реформи и дао још времена за договор у Федерацији БиХ, иако је јасно да од тога нема ништа.
Промоција какву има Зеленски у америчком модном часопису, док народ гине и са једне и са друге стране, јесте неприкладна па чак и непристојна оцењују медијски стручњаци.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала