- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Дивим му се“: Шпански премијер почео говор помињући српску кошаркашку звезду

© Tanjug / STRAHINJA ACIMOVICПремијер Шпаније Педро Санчез
Премијер Шпаније Педро Санчез - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић угостио је данас премијера Шпаније Педра Санчеза са којим је на састанку, поред осталог, проћаскао и о кошаркашким темема, јер су обојица велики љубитељи игре под обручима.
Занимљиво да је Санчез од плејаде сјајних шпанских играча који су на сцени последњих година као омиљеног изабрао једног Србина - Николу Јокића!
Шпански премијер је чак и обраћање медијима на заједничкој конференцији почео хвалоспевима о српском кошаркашу, пише Телеграф.
„Хвала вам, хвала вам свима овде присутним, драги Александре, председниче, хвала вам на једном великом пријему овде у Србији. Пренећу ваше поздраве краљу Шпаније“, почео је Педро Санчез, па "прешао на ствар" - о кошарци и Јокићу.
„Председник је већ причао о различитим темама о којима смо причали на нашим састанцима, а једна јесте та да и један и други волимо кошарку и ја сам заправо изразио дивљене због једног фантастичног играча, а то је Јокић. Не само да ми се свиђа кошарка, посбено америчка НБА лига, наравно и увек волим да играм и волим да гледам утакмице и да уживам још више у кошарци коју игра Јокић“, рекао је шпански премијер.
Српски кошаркаш Никола Јокић, актуелни МВП - Sputnik Србија, 1920, 21.07.2022
СПОРТ
Србин синоним за скромност – „Јокић мисли само на рад, никада нисам видео тако нешто“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала