- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Објављено када почиње градња ауто-пута Рача-Бијељина

CC0 / Pixabay / Ауто-пут
Ауто-пут - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
Пратите нас
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић најавио је да ће почетак радова на деоници ауто-пута Рача-Бијељина званично бити обележен половином септембра, у присуству званичника Републике Српске и Србије.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„То је заједнички пројекат и зато има посебну вредност и значај. Хоћемо да нашем народу пошаљемо поруку да су Српска и Србија једно и да смо ми браћа без обзира што живимо у двије државе“, изјавио је Ћорић на Јахорини, преноси РТРС.
Он је рекао да је сигуран да ће то „допринети другој димензији Бијељине у односу на оно што данас постоји“.
Ћорић је рекао да га радује најављени почетак радова због огромног труда свих људи који су носили власт у претходном периоду и на његово лично задовољство, с обзиром да је дуго година био у том пројекту.
Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић рекла је синоћ да је ресорно министарство издало припремну дозволу за деоницу ауто-пута Рача-Бијељина.
„Дужина те деонице је 19,7 километара. Пре месец дана смо издали локацијске услове, еколошку дозволу“, рекла је Голићева.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала