- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нови „напад“ на Ђоковића из САД

© AP Photo / Alastair GrantНовак Ђоковић и Ник Кирјос
Новак Ђоковић и Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2022
Пратите нас
Амерички спортски новинар Џон Вертхајм који ради за „Спортс илустрејтед“ на друштвеним мрежама имао је коментар на изјаве Новака Ђоковића везане за могући одлазак на УС Опен. Истакао је да су сви уморни од Новакових покушаја и коментара, те да правила морају да се поштују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Ноле и даље чека развој ситуације, односно да види да ли ће моћи да путује у Сједињене Америчке Државе и заигра на УС Опену или не.
Док чека, Новак је објавио да се спрема на бетонској подлози, као да ће играти. И да се нада да ће то бити коначан исход целе приче.
„Желим само да искористим прилику да поделим са вама колико ми значи ваша подршка и љубав коју ми шаљете ових дана. Нисам је очекивао у толиком броју и зато је моја захвалност и већа! Стварно од срца велико ХВАЛА. Велика ми је част што толико људи подржава моју каријеру и жели да ме види поново на теренима широм света. Ја настављам да се припремам и тренирам као да ћу се такмичити док ишчекујем одговор да ли постоји било каква могућност да путујем у Америку. Хвала вам и држите ми палчеве“, написао је друштвеној мрежи Новак.
Међутим, на то је коментар имао новинар „Спортс Илустрејтеда“ Џон Вертхајм.
Укратко, поручио је Нолету да су сви „уморни“ од њега, те да ако жели да игра УС Опен треба да се вакцинише.
„Сви смо уморни од овог „плеса“, али пасивно кадрирање не може да прође, а да се не коментарише. Да ли он то нема саветника који ће му рећи: Постоји начин да путујеш, само је ствар у томе да следиш правила, колико год да се са њима не слажеш. Држи се својих уверења на сваки могући начин, али овде имаш правила", написао је Вертхајм.
УС Опен почиње 29. августа, али Новак као невакцинисани странац нема право да учестује, осим у случају да добије изузеће као особа од националног интереса.
Заправо, сам УС Опен не прави проблем Ђоковићу што се није вакцинисао, али је проблем што српски тенисер не може да уђе у САД.
Новак Ђоковић на УС опену - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2022
СПОРТ
Нада последња умире – Новак изашао на терен и очитао лекцију /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала