Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Исклизнуо воз између Прибоја и Бистрице, саобраћај на барској прузи у прекиду

Пратите нас
Због исклизнућа теретног вагона између Прибоја и Бистрице на Лиму, железнички саобраћај на барској прузи тренутно је у прекиду, саопштиле су „Инфраструктуре железнице Србије“. Приликом исклизнућа, није било повређених особа, али је оштећена железничка инфраструктура на том делу барске пруге.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

На делу пруге Прибој-Бистрица на Лиму у поподневним часовима исклизнуо је један вагон, из састава теретног воза који је саобраћао том деоницом. Реч је о шестом теретном вагону од локомотиве, од укупно 16 колико их је било у саставу воза, преноси РТС.
Стручне службе „Инфраструктуре железнице Србије“ су на терену и утврдиће степен оштећења железничке инфраструктуре, као и време потребно за отклањање последица исклизнућа.
У саопштењу се додаје да ће се ангажовати да у што краћем року отклоне последице ванредног догађаја и поправе пругу, како би железнички саобраћај на барској прузи што пре поново био успостављен.
До поновног успостављања саобраћаја за путнике биће организован аутобуски превоз и наставак путовања.
Путницима који због настале ситуације желе да одустану од путовања возом, новац за купљене карте биће надокнађен, а новац могу да добију у станицама „Београд центар“ и „Земун“.
Новац ће им, према њиховом избору, бити враћен у готовини или уплатом на рачун, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала