- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Туга: Преминуо бивши тренер Партизана

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
Пратите нас
Бивши помоћни тренер Партизана, чувени Милан Ђуми Ђуричић, преминуо је у 61. години, потврдио је клуб из Хумске који се опростио од истакнутог фудбалског радника.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Ђуричић је био помоћник Сава Милошевића у Хумској, после чега је радио у Напретку из Крушевца. Радио је још и у Радничком из Ниша, а водио је и Војводину, Земун и Инђију.
Из Хумске је отишао због озбиљних здравствених проблема, када му је дијагностикован карцином грла.
„Имао сам озбиљан здравствени проблем, карцином грла. Морао сам да чекам на пет скенер чак две године и ситуација је постала озбиљна. Онда се појавио мој пријатељ Саво, који је то решио и за два месеца сам дошао на ред. Рекао сам му још тада да му због тога дугујем и да ћу му помоћи у Партизану. Пристао сам да му будем помоћник годину дана, док се не снађе и тако је и било“, причао је својевремено популарни Ђуми.
Последњи тренерски ангажман имао је у Крушевцу, а у децембру прошле године је одлучио да се повуче због тешке и опаке болести.
„ФК Партизан изражава искрено саучешће поводом смрти некадашњег помоћног тренера црно-белих и истакнутог фудбалског радника, Милана Ђумија Ђуричића. Нека му је вечна слава!“, гласила је објава на званичној страници Партизана на друштвеној мрежи Твитер.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
СПОРТ
Ниш је доживео нови ударац – плачи фудбале /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала